Hoş Geldiniz | 06 Mayıs 2024 Pazartesi

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMIMIZ İLE BAŞLADI

12 Eylül 2022 Pazartesi 16:48:48 ÖS 518 kez okundu.

Her yıl okulun ilk günü kutlanan ilköğretim haftası programımız, bu yıl da okulumuz konferans salonunda tüm kurumlarımızdan öğretmen, öğrenci, veli ve kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN’in katılımı ve okul idarecilerimizin ev sahipliğinde gerçekleşti. Programımızın sunuculuğunu öğrencilerimiz, 4.sınıf öğrencilerinden Güneş KILIÇ ve Yiğit Efe AKTAŞ yaptı. Programımız bu yıl okulumuz İlkokul bölümünün koordinatörlüğünde gerçekleşti.
Programımız saygı duruşu ve Müzik Öğretmenimiz Fatmanur YAVUZ’un yönetiminde İstiklal Marşımız ile başladı. Müdürümüz Mehmet TÜRKMEN, günün anlam ve önemine yönelik konuşmasını yaptı. Konuşmasında, Gülerçin Koleji’nin çağın gerektirdiği donanımlara sahip manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmenin önemine değinirken, yeni eğitim öğretim döneminin başarılı olmasını diledi. Müdürümüz konuşmasında, 2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu haftada geleceğimizi emanet ettiğiniz eğitim kurumumuzun tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerine getirmek için yoğun ve özverili bir çaba içerisinde olduğunu belirtti. Eğitim yolculuğunun en büyük neferi olan ve en kutsal vazifeyi üstlenen öğretmenlerimiz ile birlikte, aklın ve bilimin ışığında ilerleyen, milli ve manevi değerleri ile kültürüne kök salarak evrensel olanı yakalayabilen güçlü bir geleceği inşa edeceğine inançlarının tam olduğunu belirten Okul Müdürümüz Sayın Mehmet TÜRKMEN, Bu inançla, başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimizin şanlı tarihini yazan ecdadımızın, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ilham vereceğine ve onların cesaretlerinin çocuklarımızın geleceğe doğru atacakları her adımda onlara rehberlik ederek güçlerine güç katacağına inandığını ve güvendiğini belirterek, eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki başarılarının da bunun bir kanıtı olduğunu belirtti. Bu duygu ve düşüncelerle, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden, Okul Müdürümüz Sayın Mehmet TÜRKMEN, istikbalimizi şekillendiren öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileyerek okulumuzun eğitim kadrosunu tek tek tanıtarak konuşmasını sonlandırdı.
Programımız daha sonra okulumuz 4.sınıf öğrencilerinden Fatma Erva CİMŞİT, günün anlamını anlatan öğrenci konuşmasını yaptı. Hemen ardından  3.sınıf öğrencimiz Zeynep Esmanur UÇAR ve 2.sınıf öğrencimiz Zeynep Sena ENGİN şiirlerini okudular. Daha sonra 8.sınıf öğrencilerimizden Arda ÇALIŞKAN ve Selin MİNARECİ piyano dinletisini sundular. Sonrasında 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize 8. sınıf öğrencilerimiz hediyelerini verdiler.
Bu anlamlı günü kalıcı kılmak için okulumuzun geleneksel olarak düzenlediği ağaç dikimi törenine Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN,  Gülerçin Koleji Müdürümüz Sayın Mehmet TÜRKMEN, okul idarecilerimiz, 8. sınıf rehber öğretmenlerimiz Yaren Cansu KILIÇ ve 8. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Ağaç dikim töreni ardından programımız son buldu.
Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, velilerimize başarılar diliyoruz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ