Hoş Geldiniz | 26 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN OKUL ÖNCESİ ŞENLİKLERİ

30 Mayıs 2023 Salı 16:06:07 ÖS 203 kez okundu.

Özel Çerkezköy Gülerçin Anaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu, “OKUL ÖNCESİ ŞENLİKLERİ” programımız  27 Mayıs Cumartesi Günü  okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.
Öğrencilerimiz hazırlamış olduğu gösterilerle kendileri eğlenirken, ailelerini de gururlandırdı. Dans gösterileri, video gösterimi, koro ve halk oyunları gösterimi gerçekleştirildi. 
Bu gösteriler için büyük emek harcayan Sınıf Öğretmenlerimiz Gamze KAYALI ve Ceyda ERDURDU, İngilizce Öğretmenimiz Ece KORKMAZ, Halk Oyunları Öğretmenimiz Abdullah COŞKUN, Müzik Öğretmenimiz Fatma Nur YAVUZ, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Serhan SERİNOĞLU ve süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize içten teşekkürlerimizi sunarız.
Derslerde gösterdikleri başarıyı  burada da  sergileyen  miniklerimizin son derece mutlu ve heyecanlı oldukları gözlerinden okunuyordu. En az bizler kadar heyecanlı olan çocuklarımızı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda sabırlı ve ilgili oldukları için değerli velilerimize de çok teşekkür ediyoruz.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ