Hoş Geldiniz | 19 Nisan 2024 Cuma

GÜLERÇİN’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

10 Eylül 2019 Salı 10:32:31 ÖÖ 2486 kez okundu.

Okulumuz öğrencilerinden Kutay Akbaba ve Eylül Ece Özgün’ün sunumunu yaptığı İlköğretim Haftası Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı,  Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN ve Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ’nün konuşmaları ile devam etti. 
Öğrencilerimizden Eylül TAŞTAN’ın günün anlam ve önemi ile ilgili yazısını ve Emine Aleyda EREN ile Doruk Ulaş PEKER’in şiirlerini okumasının ardından eğitim öğretime yeni başlayacak olan mini mini birlerimizin heyecanlarına ortak olan 8. Sınıf öğrencilerimiz hoş geldin hediyelerini takdim etti.  
Okulumuz öğrencilerinden Harun Atansay’ın keman ve Selin Minareci’nin piyano dinletileri ile kulaklarımızın pasını sildikten sonra Halk Oyunları Öğretmenimiz Abdullah Coşkun’un 3. Sınıf Öğrencileri ile hazırlamış olduğu gösteriyi büyük bir keyifle izledik. Kurucumuz Sayın Sait Bülent GÜLERÇİN, Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ, 8/A Sınıf Rehber Öğretmenimiz Sinan ŞENKAL, 8/B sınıfı rehber öğretmenimiz Erkan EVREN, 8/C sınıfı rehber öğretmenimiz Metin OFOĞLU ve 8/A, 8/B ve 8/C sınıfı öğrencilerimizin katılımı ile geleneksel ağaç dikim etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ağaç dikim töreni ardından programımız son buldu.
 Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, velilerimize başarılar diliyoruz. Yeni bilgiler, yeni dostluklar, güzel günler ve aydınlık fikirlere kavuşmamız dileğiyle, İlköğretim Haftamız Kutlu Olsun.

DİĞER HABERLER
İŞLEMLER ID
Gülerçin Koleji Logo
Gülerçin Koleji Logo
Anaokulu
İlkokul
Ortaokul
Lise
Özel Çerkezköy Gülerçin Eğitim Kurumları

Türkiyenin En Başarılı Eğitim Veren Kurumu - Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji


Adres: İstasyon Mah. Çisem Sok. Tepe Emlak Konutları Karşısı Özel Okul Mevkii No:1 Çerkezköy / TEKİRDAĞ